mandag 31. mai 2010

Sol & Sommer

Sier to ting som beskriver dagen idag: SOL & SOMMER.

For en herlig dag, dette har jeg ventet lenge på. Å kunne gå i singlett og shorts uten om og fryse.. I dag har jeg i grunn fått gjort litt av hvert. Har handlet, vært hos dyrlegen med Amy, hatt besøk av Kristin og søte Christopher, vært på besøk hos oldemor og mormor, malt trappa, vært i vika og sett på den nye båtplassen, vaska og tørka tre maskiner med klær og ikke minst kost meg ute i sola. Må si jeg har vært efektiv idag. Hadde bare vær dag hver slik ;)

I morgen tenkte jeg at jeg skulle stille vekkeklokken og komme meg opp litt tidlig slik at jeg rekker og beiuse et strøk til på trappa og ordne litt før senvakt. (til dere som sier at det lønner seg og bare ha et strøk på trappa slik at det ikke flasser, jeg har hørt hva dere sier men må ha et strøk til slik at det dekker ordentlig siden trappa er så slitt.) Velvel, håpe dere har kost dere like mye i solen idag som jeg har gjort. Ha en fortsatt fin kveld!

AmyGull som har vært så
flink og tatt vaksine idag.


søndag 30. mai 2010

Hei igjen:)

Hei igjen :) Har i det sisste vært elendig til og blogge. Har hatt sy mye og gjøre med maling av hus, spania tur, planting av hekk, dandering av bark og selvfølgelig jobb. Også har jeg rett og slett ikke hatt noe og blogge om. Men nå har jeg veldig lyst til og vise dere bilde av det nydelige fuglehuset fra sia interiør som jeg kjøpte her om dagen. Passet veldig godt på den nymalte grå veggen :)
Endelig begynner vi å bli ferdig med malingen. Vi har fått kjempe god hjelp av min svigermor. Ellers hadde vi ikke på langt nær vært så langt vi er nå. Det som gjennstår nå er et strøk til ved trappa og øverst på den ene siden av huset, det hvite rundt vinduene og gulvet på terassen. Før og etter bilder kommer da alt er ferdig.

I stuen er det nå litt lyserosa detaljer. Jeg elsker og flytte rundt på ting og bytte litt på fargen på detaljene. På bordet er det stadig forandring og jeg har tenkt til å begynne og blogge bilder av det forskjellige jeg har og har hatt på bordet i det sisste. (dette kommer senere).

I morgen har jeg fri, dette skal bli godt. Har en del ting på planen. Kan ikke huske sisst jeg hadde en dag uten planer..

-Klesvask
-Dyrlegen med Amy
-Besøk av Kristin og Christopher
- Gå en tur
- Male terassegulvet om været holder seg.

Men nå Begynner filmen vi har leid. HadeBra !:)

Anette

tirsdag 4. mai 2010

Vakre hjem & interiør

Hei..
Her skjer det lite på interiør fronten om dagen. Har kjøpt maling for skal male huset fra gult til lyse grått, men med dette skiftende være er det ikke bare bare. Pastellgrå heter fargen, noen som er kjent med denne? Har panikk for at det skal være blå eller grønnsjær i den. Ser så mange grå hus som ikke er fine på grunn av dette.. Ellers har jeg fått nye utemøbler av min kjære. Disse er fra møbelringen. Syntes de passet veldig bra med de svarte jeg har fra før av. Det at jeg har svarte utemøbler strider litt mot alt det hvite jeg har inne, men jeg syntes svart er klassisk og stilig og veldig fint som hagemøbler. Skal prøve og blande det svarte med litt kurveting slik at det går litt igjen fra det jeg har inne :) Har sett ut mange fine blomsterkurver og lykter jeg kunne tenkt meg. I år blir det bare noen kurver med blomster, for jeg har desverre ikke grønne fingre så det er sjelden blomstene mine lever lenge..


(bilde er lånt fra mobelringen.no)


Ellers annbefaler jeg alle og lese det nye vakre hjem og interiør, man drømmer seg bort og ønsker man hadde massemasse penger da man leser dette..Ha en fin kveld:)
¤Ønsker meg følgere på bloggen min, så skal jeg love og bli flinkere¤
Klem Anette