mandag 28. juni 2010

Jordbær :)


Jordbær, interiørblad og tid for hjem på tv, me like:)
I stuen er det rosa om dagen, har foressen nytt bord. (beklager mørkt bilde med det er tatt med iphonen og det var litt lyst i stua.)



Også dyra mine da, Amy & Catman <3





Flinke Anette!!


Bort med Zalo flaska..




Flinke Anette har ryddet i kjøkkenskapa sine:) Har lenge hatt planer om og rydde i skapene meen det har aldri blitt noe av. Men nå har jeg gjort det!!!:)jeej..


mandag 21. juni 2010

Sommer og sol:)
















I dag er det sommer, å jeg liker det meget godt =) 3 uker til ferie, håpe det går fort. Nå sitter jeg ute på terassen og koser meg, i efta blir det båttur=) Ha en fin efta i sola alle sammen :) Legger med noen utendørs bilder..










søndag 20. juni 2010

Huset etter & før.











I`m back, har gått veldig lang tid siten jeg har blogget, det går litt opp og ned om jeg har lyst eller ikke. Men her er værtfall noen bilder av huset våres :)




fredag 4. juni 2010

Ferdig!!!



Ja dere hørte riktig. Vi er faktisk helt ferdig med og beise huset og terassen og you name it. Tenkte jeg skulle legge ut før og etter bilde men kom på at før bilde ligger på den pc`n med knust skjerm så før gjøre det en annen dag. Nå har jeg satt møbla på plass på terassen å styra og ordna. Bildene av dette ble alt formørke. Og som dere sikkert vet liker jeg ikke bilder uten bilder så legger med et bilde av den nydelige tanteungen min og meg. Og av den nydelige datteren til Anya som var på besøk i går
.

torsdag 3. juni 2010

Fri dag:)


Et bilde fra hagen .


Dagen i dagen har gått fort og jeg har i grunn rukket å gjøre MASSE.. Dagen startet med at jeg skulle få besøk av kjersti som skulle spise lunch her. Jeg hadde tenkt til og bake foccaciabrød men oppdaget at jeg ikke hadde gjer. så da måtte jeg til gran for og lete etter ferdeig brød noe som viste seg og ikke være så lett, meen jeg fant det til slutt på spar :) Deretter koste vi oss ute i solen med lunch og vannmelon :) Etter Kjerst hadde reist malte jeg hele verandaen et strøk,plantet en blomt og vannet resten. Så kan Anya, Ylva og terje. Vi grillet plser og koste oss.. Etter Ole Kristian hadde kommet fra jobb spurte han om jeg ville være med på alnasenteret entur og jeg sier jo ikke nei takk til og dra på et kjøpesenter :) Akuratt hjemme igjen nå, så nå er det natta :)

tirsdag 1. juni 2010

God Morgen=)


God morgen. Våknet opp til sol og blå himmel idag også, deilig.
Dette bilde tok jeg i går kveld ved randsfjorden. Vi tok en kjøretur for og se på den nye båtplassen vår. Gleder meg veldig til 3 uker med ferie på randsfjorde :)


I går da jeg hadde besøk lagde jeg litt lunch, syntes selv det ble veldig godt så frister veldig til gjenntakelse idag ;)

Oppskrift:

-Foccaciabrød
-peppret kalkun pålegg
-hvitløks maiones
-pynte salat
- ruccolasalat
-paprika
-løk
-tomat
-litt pesto til og pynte med.

Til drikke drakk vi vann med lime og fun light saft. Friskt og godt i det varme været.

Håper det smaker velbekomme (som hun i god morgen norge sier)




Også må jeg jo bare legge med et bilde av den nymalte trappa mi, ble veldig fornøyd med fargen.

Ha en fin dag ute i solen alle sammen :)