torsdag 29. juli 2010

Regn & Regn !!!







Heia =)
I dag har jeg vært på kjempe koselig besøk hos Kjersti. Og jeg ble som vanlig inspirert da jeg så hvor fint hun hadde det, så etter jeg hadde vært i Gran og kjøpt litt nye blomster og de fine mattene jeg har på kjøkken bordet begynte jeg og gjøre om litt hjemme. Hadde to gamle hyller jeg (eller Olek) har hengt opp, så måtte fikse og ordne litt :)Ellers er Ragnhild, søssteren til OleK her i kveld, vi sitter ved vær vår pc og blogger.

Ha en fin kveld :)

onsdag 28. juli 2010

Tiden flyr..

Tiden flyr og snart er sommeren over, værtfall ferien min. Håper solen blir her resten av uken slik at jeg får litt mer farge før det er tilbake til hverdagen igjen. I går var vi i oslo med Elin og lars erik, der shoppa vi litt og spiste på Lekter`n. Da vi kom tilbake reiste vi for og fiske da jeg hadde kjøpt meg nytt fiskeutstyr på Europris ("gi deg storfiskar`n")I Dag har jeg spist lunch og vært på stranden med Elin, Anya & lille søte Ylva <3 To kjempe koselige dager. Det er slik som disse dagene sommeren skal være :) Nå ligger jeg på sofan og ser på et prog. på tv 3 om rotete hus, fy fillar`n tenk og ha det slik sier jeg bare.. Det hadde ikke jeg klart!!



Må bare nevne det nyeste VAKRE HJEM OG INTERIØR, det anbefaler jeg på det sterkeste. Så mye inspirasjon jeg fikk da jeg leste dette. Løp og kjøp :)




(Bilder lånt fra: http://www.vakrehjem.com/ )

Ha en fortsatt fin sommerkveld:)

onsdag 21. juli 2010

Sommer 2010








Litt diverse nyheter i heimen. Green Gate tingene kjøpte jeg da jeg nettopp var på en kjempe koselig tur til Kjøbenhavn. Lykten er kjøpt på Lineus, det er alltid koselig med litt lys en mørk gråværsdag. Krukken med kjeks hadde jeg innerst inne i skapet, pyntet den bare med litt hampetråd og et hjerte så ble den kjempe søt. Ha en fin kveld, jeg koser meg inne med tid for hjem..

God kveld i stuen.


Lite blogging og dårlig med inspirasjon om dagen, men tok en titt innom bloggen min i kveld og så at jeg hadde fått 2 følgere, den ene er min kjære venninne Anya og den andre er jeg usikker på hvem er men var utrolig koselig og se. Da man har følgere er det litt artig og blogge for da vet du at neon faktisk leser bloggen. Derfor vil jeg ha en liten konkuranse: da jeg har fått 15 følgere så vil jeg trekke ut 1 av de og vinneren vil få et av de englelysene jeg har blogget om tidligere. Får og få en oversikt over om det er noen som leser dette innlegget ønsker jeg 15 kommentarer. Jeg trekker også ut en vinner av de kommentarene som også får et englelys. :) Så tvitvi ;) hihi

lørdag 3. juli 2010

Sommerkveld!



Nyvasket hus og klar for 30 års lag.
Ha en super sommerkveld i varmen alle sammen :)

fredag 2. juli 2010

Green Gate


Nå har den nye green gate katalogen kommet og det er sinnsykt mye fint der.
(bilde er av mine green gate ting)

Drøm deg bort: http://viewer.zmags.com/showmag.php?mid=rgqhpg

Engler!!






I dag har jeg, Kjersti og Nicoline hatt en koselig og kreativ kveld. Vi har blandt annet laget engle lys.Lager gjerne flere om folk ønsker og kjøpe.80 kr pr. lys :)