søndag 28. november 2010

1. søndag i advent.



Ønsker mine lesere en fin adventstid :)

lørdag 27. november 2010

Julegate åpning.

Julen er det kosligste jeg vet og i dag er det julegate åpning i Gran. Vi har besøk av lille Håkon som snart er ett år. Han skal være til i morgen. Og da har jeg en unskyldning for å reise og hilse på nissen, så det passet bra :)



Her er Håkon og Onkel som koser seg med pepperkaker ;)

fredag 26. november 2010

Litt grønt er skjønt !





Advent







Noen stemningsbilder fra stuen..

Advents lys





Jeg har nå hatt lilla i stuen i noen mnd. og nå det er advent og man egentlig skal pynte med lilla er jeg lei. Så hos meg blir det hvitt og sølv til advent. Kanskje jeg tar frem litt rødt litt nærmere jul, vi får se. Syntes det er utolig lekrt med bare hvitt og sølv.

fredag 12. november 2010

mandag 8. november 2010

Mørketiden

Det er så koselig da det er mørkt ute og man kan være inne å tenne lys og kose seg.

Ha en fin kveld alle sammen :)

Kremmerhuset

Kremmerhuset har lenge vært en av favorittbutikkene mine, men jeg har aldri tenkt på å gå inn på nettsidene dems før idag : http://www.kremmerhuset.no/ Her får man god oversiket over hva de har og masse inspirasjon. Her er noen av tingene jeg kunne tenkt meg:



Skjenk

Skjenken er et av yndlingsmøblene mine i stuen, ikke nødvendigvis for at er så veldig fin men fordi det går ann og sette forskjellige ting oppå den. Elsker og bytte plass på ting. Her er et bilde av hva som står på skjenken nå.

lørdag 6. november 2010

Stjerner


Stjerner & Stjerner, jeg ser stjerner over alt hvor jeg reiser. Likte det egentlig ikke i starten men etterhvert som jeg har vendt meg til det syntes jeg det er blitt veldig stilig. Det endte med at jeg måtte kjøpe meg denne stjernematten til gangen .. Ha en fin lørdagskveld alle sammen :) Jeg koser meg med fyr i ovnen, nye blader og interiør blogger :)

Stue..

Norske interiørbloggers utfordring i November er stue. Her er mitt bidrag: