søndag 29. mai 2011

Søndag




I dag er det søndag igjen og noken arbeidsuke står for tur. Helgen har jeg brukt til å vaske husvask og hatt besøk av gode venner med nydelige barn :)Nå vurderer jeg å ta meg en tur ut for å stjele litt syrin av div. naboer. Jeg plantet syrin busker i fjord men det tar nok noen år før det kommer blomster på de. Syrin er de fineste buskene jeg vet om og lukten er fantastisk! Ha en fin søndag :)

mandag 9. mai 2011

Ryddig klesskap

Kleskapet mitt er et evig rot. Det er fint i en uke etter jeg har ryddet det så blir det kaos igjen. I går da jeg hadde lagt meg kom jeg til å tenke på at jeg kan jo flytte alle klærne til samboeren min inn på gjesterommet så får jeg dobbelt så stor plass. Da kan det ikke bli så fort rotete der + at jeg kan få et system. Så nå ligger jeg på sofan å vurderer og starte. Det eneste som er dumt er at det er såå fin vær ute at jeg skulle egentlig fått litt sol på kroppen i stede. Leste nettopp denne artikelen i håp om å få litt inspirasjon.

http://www.dagbladet.no/2009/12/27/nyheter/bolig/tema/interior/klikk/9699624/#fname=clientLogin$namespace=DB.Client




Slik tenkt jeg at skapet mitt skal se ut når jeg blir ferdig.. (bilde er lånt fra artikelen over)

Jeje vi får se da da hvordan det blir om jeg i det heletatt gidder å starte !

Ha en fin efta :)

torsdag 5. mai 2011

Jentekveld

Idag skal vi ha jentekveld med ost og kjeks . Dårlig oppmøte men vi får kose oss vi som kan =) Ser det ikke godt ut?







Amy må være med <3

onsdag 4. mai 2011

Hageland

Var innom hageland på Jaren idag og gud så mye fint det var der. Masse inspirasjon til hus og hage. Det ble med dette fantet med litt stæssj på for denne gang, men er redd jeg må tilbake dit en tur om litt.






Ha en fin kveld. Jeg vurderer og gå ut og se litt på muligheter for et brod, noen hyller og litt jeg kan plante urter, jordbær osv. på =)