torsdag 6. januar 2011

Wall stickers

Var en periode lei Wall stickers og bokstaver men var hos ei her om dagen som hadde masse fine skrifter rundt om kring og fikk da inspirasjon og lyst til og bestille noen selv. Så i går brukte jeg lang tid inne på nettbutikken: http://www.sofiesvilla.no
Her var det masse forskjellig og ikke så dyrt som mange andre steder. Ente opp med og bestille disse:

Bildene er som sagt lånt fra: http://www.sofiesvilla.no

Også vil jeg annbefale dere bloggen til min venninne Anya. Da man kommer inn til henne er det akuratt som å komme inn i et "Vakre hjem og interiør" blad.Bloggen er veldig inspirerende så ta en titt her :
http://www.anyakol.blogspot.com/

Jeg skulle egentlig ønske jeg fikk til og ha det litt mer chabby enn jeg har det nå, men da jeg setter frem mer stæssj og prøver å blande inn litt gamelt blir det for rotete for meg, så det ender med en mye mer minimalistisk stil en det jeg egentlig kunne tenkt meg. Anyway, ha en fin kveld =)

3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Vet du om noen fine interiørnettbutikker?
  Skulle hatt noen fine rammer i tre for eksempel?:)

  SvarSlett
 2. :o Blir nesten rørt jeg, så koselig å høre =) <3 Tusen takk! Blir helt sikkert fint med wallstickers hos deg.. gleder meg til å se.

  Klem fra meg og bebisen ;)

  SvarSlett
 3. Vet om mange fine interiørbutikker men spørs hvor du bor henn da?:) Anya : ja håper det blir fint :) hils bebisen tilbake ;)

  SvarSlett