mandag 25. april 2011

Snakker vi lang blog pause?!

JA! Det er velding lenge siden jeg bloget sisst, til tross for at det har skjedd masse forandringer i heimen. Jeg har ommøblert hele stuen, satt frem hagemøblene og hatt bursdag hvor jeg har fått mange nye detaljer. Blant annet Kitchenaid, ny lampe og litt små stæssj. Så har igrunn masse og vise dere.

Nå sitter jeg ute i det nydelige vår været, man skulle nesten tro det var sommer. Og det liker jeg !!! Endelig kan vi kaste vinterjakken og ta frem igjen sommertøyet og pastellfargene i hjemmet. Solen steker og brun fargen titter frem.

Påsken ble tilbrakt litt hjemme og med en helgetur til Hemsedal.Påskepynten har fått sin plass men siden det har vært "sommer" er det liksom ikke noe påske stemning så pynten blir nok borte i kveld.

Vel her kommer et bilde av min nye skatt.
Nyt den sisste dagen av ferien, det skal jeg . Snakkes :)

3 kommentarer:

 1. Wow heldige du som har fått deg en slik maskin, Står på ønske listen min, men det er desverre ikke så øenge siden jeg kjøpte en kenwood, så den lever vel mange år til desverre.
  Kos deg med den siste påske dagen,
  klemmer fra Ine

  SvarSlett
 2. ååååååååhh!heldiggis:) den var dritkul... det har vært nyydelig påskevær på Hadeland nå, fantastisk!! Ha en fortsatt fin vår/sommer=)=)
  Maren

  SvarSlett
 3. Takk:) Fikk den av min kjære i bursdagsgave og er VELDIG fornøyd :) Ha en fin vår og sommer dere å :)Koselig med kommentarer :)

  SvarSlett